Naamloze pagina
Consulten / Reading's
Waar kunnnen wij u o.a. mee helpen:

Wij kunnen u "Zeker Helpen", als u vragen heeft over onderstaande zaken:

Relaties
Werk
Uw naastenliefde
Levensvragen algemeen
Problemen algemeen
Spiritualiteit
Stervensbegeleiding
behoefte aan een luisterend oor

Voor meer informatie en hoe u ons kunt bereiken, kijk dan op onze Contact pagina.
Ik zal mij hier even in het kort aan u voorstellen:

Ik ben op 19 april 1956 geboren (als Jacobus Goedegebuur)in Amsterdam (Nederland) met de “Helm”op, waarvan in die tijd gezegd werd dat je dan een “Profeet” zou zijn.
Mijn ouders hadden een eigen kroketten en frikadellen bedrijf in Nederland en hadden niks met spirituele dingen.
Al vanaf mijn kind zijn ben ik erg aan het zoeken geweest naar mijn eigen “ding” en weg in het leven.
Na de nodige opleidingen te hebben gedaan, ben ik werkzaam geweest als o.a. Programmeur, Database Manager en Systeembeheerder.
In deze werkzaamheden heb ik dan ook een eigen bedrijf gehad. Maar het maakte mij niet gelukkig in mijn gevoel en zocht ik weer wat anders. Verder zoekende ben ik toen een restaurant begonnen waar ik zelf als kok werkzaam was, maar daar ben ik na enkele jaren ook mee gestopt.

Vanaf mijn jeugd was ik dus geïnteresseerd in spirituele zaken, zoals Yoga, Tai Chi, Zen Astrologie, Numerologie enz. waardoor ik veel aan mediteren deed. Aangezien ik dit naast mijn werkzaamheden altijd ben blijven doen ben ik docent geworden in diverse spirituele richtingen. Op dit moment geef ik o.a les hierin aan de Volks Hoge Schule in de omgeving waar ik woon.
Door de jaren heen ben ik in mijn vrije uren ook werkzaam geweest als “Helderziende”. Ook voor Radio, Krant en TV heb ik deze werkzaamheden gedaan.
Aangezien ik het steeds drukker kreeg ben ik toen een eigen praktijk begonnen.

Doordat ik dus heel veel bezig was met mediteren en steeds meer visioenen kreeg ben ik deze op doek gaan zetten, omdat anderen daar om vroegen. Ook ben ik voor anderen gaan schilderen omdat mensen “hoop”en “energie” uit mijn schilderijen konden halen.
Ik werk nu heel veel in opdracht voor zowel privé personen als voor bedrijven. Ik werk meestal via een geboortedatum van een persoon en mediteer hier op, waardoor ik dan een persoonlijk intuïtief ziel schilderij kan maken.

Het lijkt er dan op dat ik nu al enkele jaren mijn plaats en bestemming heb gevonden in het schilderachtige kleine dorpje met de naam “Herrlichkeit Lage” in de Grafschaft Bentheim (Niedersachsen). www.herrlichkeit-lage.de
Hier woon ik nu met mijn levensgezellin (Siny Goedegebuur ) en 3 honden en 1 poes. Deze honden hebben wij over genomen van anderen die er niet goed voor konden zorgen en wij deze dieren een goed leven wilde geven.
Samen zijn wij gelukkig en hopen anderen dat dan ook te kunnen maken, door geestelijk rijk te zijn hebben wij leren leven zoals wij willen.
Wij hebben nu een spiritueel centrum onder de naam www.shihan.eu  aan de Heurne 38 in Enschede en hopen dat nog lang te kunnen doen.
Wij werken als Helderziende / Paragnost / Medium en om u zo goed als mogelijk van dienst te zijn gebruiken wij daar o.a. voor:

- Helderziende en Paragnostische waarnemingen
- Mediumieke contacten met de geesten wereld
- Astrologische en Nummerologische berekeningen
- Kaartleggen van verschillende makelarij
- Handlezen enz.
Steekwoorden o.a.: Universele energie
Yoga
Communicatie met dieren
Spiritueel coach

Overige o.a.:
Geboorte- en relatie-horoscopen
I Tjing reading
Spirituele Schilderijen
Spirituele ontwikkeling
HSB
Spiritueel Schilderen


Jacobus
Siny
Ik zal mij hier even in het kort aan u voorstellen:

Ik ben op 26 juli 1959 geboren (als Klazina Vos) in Almelo (Nederland).

Meer in formatie en prijzen  klik hier......>
Meer in formatie en prijzen  klik hier......>
Meer in formatie en prijzen  klik hier......>