Calsiet - Shihan - De Heurne 38 Enschede
Aanbieding: Calciet geel/oranje
Calsiet, maakt zonnig en positief, geeft levensmoed en warmte, helpt bij genezing van  lichaam, steunt bij eenzaamheid en verdriet, helpt emotionele wonden genezen. Helpt mensen die ziek, eenzaam of verdrietig zijn weer levensvreugde te ervaren. Vrolijkt sombere mensen op en laat ze weer lachen en van het leven genieten. Geeft veel positieve energie.
Een mooie steen om te gebruiken bij sterfprocessen; laat zien dat de dood geen einde is maar een nieuw begin. Ook heel mooi voor op het graf.
Daarnaast kan er met de steen gemediteerd worden voor een diepe ontspanning.
De kleur van de zon. Wilskracht en doelgerichtheid worden bevorderd. Ben je vastgelopen in oude strategieën die niet meer werken, dan brengt deze steen er weer beweging in. Is je wil, je creativiteit, je seksualiteit in de loop van je leven gevangen geraakt, dan brengt deze steen je weer in contact met je eigen levensbron, de wil te leven, te doen, te zijn. Emotionele balans, verjaagt angst en overwint depressies, speels, blij, warmte voor jezelf.
Activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Het verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust.
Kan negatieve energie uit een ruimte absorberen (regelmatig reinigen). Fysiek stimuleert het de stofwisseling en het immuunsysteem en bevordert groei in kinderen. Het heeft een gunstige werking op de huid, darmen, hart en hartritme, skelet, gewrichten en stimuleert de calciumopname.
De Modellen A t/m F zijn beelden met een formaat van 8cm hoog x 15cm breed x 16cm hoog en wegen ongeveer 2250 gram..
Dus het zijn geen kleine beeldjes...
Een normale kilo / gram prijs voor Calsiet is.. .kijk  maar op marktplaats.. € 6,- voor een beeldje van 25 gram... Eh ja.. de kilo prijs ligt overal tussen de € 75,- voor ruw en € 250,- voor geslepen..
Wij hebben een heel speciale aanbieding voor onze deze afgebeelde Modellen.. Ze zijn te leveren met en zonder bol er op.
- Zonder bol € 50,- en met bol € 57,50 per stuk ( Er valt over de prijs te praten als u er meerder wilt... )
De kleine pilaartjes zijn rond de € 10,- Maar kom langs en u zult zien dat wij nog veel meer hebben als dat er op deze foto's te zien is.