ShihanThee
Werking: SHIHAN Reinigende & Energie Gevende Thee

Deze thee is door Jacobus zelf samengesteld.
Deze thee is zeer smaakvol te drinken, ook al is dat bijzaak.

Hieronder staat een opsomming van de 100% natuurlijke kruiden en hun werkzame bestandsdelen die aan deze thee zijn toegevoegd. Na meditatie, inspiratie en door de nodige ervaring is deze dan ook samengesteld.

Wij leveren onze Shihan Thee ook op maat gemaakt voor heel veel verschillende behoeften. Neem hier over dan contact met ons op, of kom langs in Enschede, zie onze website www.shihan.eu

Standaard: "Lindebloesem, Brandnetel, Goudsbloem, Wilgenroosje, Sterrenmix, Muntblad, + Rozenbottel voor extra vitamine C“.

Hoe kan ik het beste deze Thee zetten:

1 eetlepel per thee pot, of een klein ei” en liefst 30 min laten trekken.. De thee kan ook echt de hele dag op een warmhoudplaatje blijven staan. De thee wordt beter nog van smaak en dus niet bitter of raar.
1 thee lepel voor een grote mok en zo lang als mogelijk laten trekken, maar minstens 15 min.

Hoe is deze speciale thee ontstaan:
Ik kreeg de afzonderlijke bestanddelen door om te mengen, zodat er een thee zou ontstaan die voor iedere mens goed zou zijn. Ons lichaam heeft op z’n tijd allemaal opbouwstoffen en reiniging stoffen nodig of je nu heel gezond bent of erg ziek…of er tussen in. Het is altijd goed om extra energie op te bouwen en/of vergiftigde stoffen af te drijven. Ook werd mij aangegeven hoe deze natuurlijke ingrediënten behandeld dienen te worden met bijzondere energieën en stenen. Deze bewerking is mij echter opgelegd geheim te houden om verkeerd gebruik te voorkomen. Er is dan ook maar één echte soort te koop en dat is via onze eigen zaak in Enschede of webshop.

Uitwerking na gebruik van deze thee:

Wanneer je deze thee langere tijd dagelijks gebruikt, zul je zeker voor de meeste kleine, maar ook grotere virussen minder vatbaar zijn. Stel je hebt elk jaar 3 weken de griep... Dan zul je merken dat je wanneer je deze thee dagelijks gebruikt na een tijdje nog meer enkele dagen last van de griep zult hebben. Ook verkoudheid is iets wat steeds minder grip op je lichaam zal hebben. Deze ingrediënten en de manier waarop wij deze verwerken, zorgt er voor, dat jouw herstellingsvermogen / weerstandsvermogen... sterk verbeterd worden. Deze natuurlijke stoffen en ook vooral de manier waarop wij deze bewerkt hebben, zorgen er voor dat jij.. dichter bij je eigen natuur komt.

Hieronder de werking, zonder de afzonderlijke ingrediënten, zoals het overal op internet te vinden zal zijn:


Het grote reinigingswerk van het gehele lichaam en geest. Hoge voedingswaarde. Bacterie dodend. Geschikt bij infectieziekten, diarree of andere spijsverteringsstoornissen, bloedzuiverend en ontgiftend ook bloedstelpend en licht urine uit drijvend. Rijk aan vitaminen en mineralen en is een goed tonicum, ook bij kanker, daarnaast heel geschikt bij vermoeidheid en lusteloosheid en bij bloedarmoede, (het bevat ijzer, geschikt tegen hooikoorts en allergie en bij allergische reacties op voedingsmiddelen, en is een algehele reiniger, en helpt ook nog eens tegen een te hoge bloeddruk en bij diabetes. Het bevat histamine, versnelt de spijsvertering, helpt dus bij het afvallen, en verzacht netelroos, reumatiek, jicht en gewrichtsontstekingen en oedeem. Het verbetert de doorbloeding. Naast ijzer bevat brandnetel ook calcium en silicium en de thee is ook geschikt bij broze nagels en osteoporose.

Het reinigen van je lichaam door middel van zweten. Bij koorts doet het je temperatuur dalen.
Anti reumatisch. Desinfecterend op de slijmvliezen van het maag-darmkanaal en andere stoffen. Slijmstoffen werken prikkel dempend en remmen ontstekingsprocessen van de slijmvliezen. Wordt o.a. gebruikt bij stress, slapeloosheid, braken en maagkramp en neerslachtigheid / depressieve stemmingen. Helpt ook bij het inslapen, tegen nervositeit en tegen verkramping en bevordert bovendien de eetlust en zorgt voor een betere spijsvertering. Heeft een verwarmende en pijn bestrijdende werking.

Heeft een goede werking op de darmen en maag. Helpt ook bij een griepje. Heeft een slijm -oplossende werking en werkt mede daarom aan het beter voelen tijdens een verkoudheid. Het helpt de eetlust te bevorderen en zorgt voor afscheiding van vertering's sappen. Ook zorgt het voor afvoer van darmgassen en misselijkheid. Helpt tegen reisziekte.

Spiritueel intuïtief versterkende werking. Werkt positief op de sfeer en smaak verhogend

Heeft een zuiverende werking, dus ontgiftend. Het zuiveren van het bloed, constipatie, darmkrampen, gebrekkige galafscheiding, zwak hart, acne, eczeem, psoriasis, leverklachten, maagontsteking, maagzweren, menopauze, geringe menstruatie, zware menstruatie, - onregelmatige menstruatie, pijnlijke menstruatie, slapeloosheid, candida, keelontsteking, mondontsteking.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

! Wij hanteren normaal 100 gram verpakkingen, maar voor de verzending is het van belang om onder de 100 gram te blijven, omdat versturen dan in eens heel veel duurder is. Met grotere hoeveelheden is dat geen probleem. Veel mensen bestellen dan ook meer en/of voor meerdere familie leden, buren enz.
Ook jij wilt geen.. Zware verkoudheden meer..
Geen jaarlijkse griep meer van een paar weken...
Lees dan hier onder en leer dat het niet nodig is en dan jet niet alles moet geloven wat je dacht.. dat van de media waarheid lijkt... Want deze industrie wil aan je blijven verdienen en je dus niet sterker maken, maar afhankelijk van hun .. speciale dure spullen... Dat hoeft niet echt..
De natuur heeft een oplossing...