Shihan - Startpagina
Quantum Scalaire Energie
Gezondheid / Ontgifting's Shihan Thee
Wanneer je deze thee langere tijd dagelijks gebruikt, zul je zeker voor de meeste kleine, maar ook grotere virussen minder vatbaar zijn. Stel je hebt elk jaar 3 weken de griep... Dan zul je merken dat je wanneer je deze thee dagelijks gebruikt na een tijdje nog meer enkele dagen last van de griep zult hebben. Ook verkoudheid is iets wat steeds minder grip op je lichaam zal hebben. Deze ingrediënten en de manier waarop wij deze verwerken, zorgt er voor, dat jouw herstellingsvermogen / weerstandsvermogen... sterk verbeterd worden. Deze natuurlijke stoffen
en ook vooral de manier waarop wij deze bewerkt hebben, zorgen er voor dat jij.. dichter bij je eigen natuur komt. Lees meer...>
Bescherming - Gezondheid - Energie Sieraden
Vermindert ontstekingen  Verbetert de bloedcirculatie  Verbetert het immuunsysteem en endocriene systemen  Verbetert de cellulaire voeding en ontgifting  Verbetert de cellulaire permeabiliteit  Verhoogt de energie  Heeft de mogelijkheid om virussen en bacteriën te vernietigen  Helpt bij het DNA te beschermen tegen schade  Helpt bij het vertragen van het verouderingsproces  Helpt om kankercellen te bestrijden  Versterkt het lichaam bioveld  Het voorkomen van elektromagnetische golven op de gezondheid  Verhoogt de focus en concentratie.
Lees meer...>
Edelstenen & Sieraden voor o.a. Emotioneel Sterkte - Bescherming - Energie enz.
Kan een steen mij helpen..??

Wil je meer zekerheid? Vraag dan om een stenenconsult bij ons. Wij kunnen vaststellen welke edelsteen in welke vorm het beste bij je klacht past.
Praktijk :        Consulten - Reading's
Wij werken o.a. als / met :
Medium, Helderziende, Paragnost, Handlezen, Kaartleggen, Astrologie, Numerologie, Foto lezen, Pendelen enz. enz....

Werkzaamheden o.a. :
Antwoord op uw vragen, Uw weg en pad vinden, Doel in Uw leven, Opvoeding van kinderen, Reinigen van huizen en geesten, Krachtiger in het leven leren staan, Relaties in welke vorm dan ook enz. enz..
Lees verder....>
Art / Kunst o.a:  :  Ziel Schilderijen
Een Ziel Schilderij word gemaakt door contact te leggen, met de ziel van een mens of dier. Dit kan ook van een overledene zijn, want onze ziel blijft voortbestaan. Jacobus mediteert op de te schilderen ziel en krijgt dan via dat contact, beelden en kleuren door die hij op het canvas schildert. Hierover is dan ook een consult / reading te nemen.
Lees verder....>
Ook losse verkoop !

Dit voorbeeld schilderij
€ 350,-
Turkse diaspoor is een heldere edelsteensoort, die in de kleuren geel, groen tot bruin en bruin tot rood kan voorkomen.

Maar daarnaast, wat het meest bijzondere is, dat het een kleurwissel effect kan vertonen.  Kan bij daglicht variëren van licht geelgroen tot licht olijfgroen. In kunstlicht of kaarslicht, naar licht roze-oranje of framboos-rood. Er zijn zeker 7 kleurcombinaties mogelijk. Een unieke eigenschap !
ZULTANIET
Een Ziel Schilderij
vanaf € 50,-