Naamloze pagina
WORKSHOP / CURSUS overzicht.

- Spiritueel Inzicht in jezelf.. En anderen...  [Zie prijzen....]

Iedereen is ergens wel een beetje.. eh.. Paranormaal.. toch.. Zelfs die mensen die het om het hardste ontkennen.
Daarom hebben wij een systeem ontwikkeld waardoor je dit kunt verbeteren...
Duidelijker maken, wat jij wel en niet aan kunt voelen en weten.

Het is eigenlijk een cursus van 4 avonden (of middag delen... gaat in overleg...)
Elke avond bestaat uit een op zich staande .. soort van workshop van 1,5 a uur 2 uur, u mag dus ook 1 of meerder volgen.

1ste Workshop: Wij laten je kennis maken met ons zelfontwikkelde systeem om contact te kunnen maken met de "akasha kronieken".
(lees meer over de akasha kronieken : http://nl.wikipedia.org/wiki/Akashakroniek )
Iedereen die tot 10 kan tellen en daar .. 1 woordje bij kan onthouden... ( zo niet, je krijgt het op een papier mee hoor... ), die kan dit systeem zich eigen maken. Met dit systeem, kunt u op eenvoudige wijze, zelf leren om..... Helderziend en of Paranormaal te zijn.....
Wij gaan er namelijk van uit dat iedereen Helderzien en/of Paranormaal is, maar we gebruiken onze mogelijkheden vrijwel niet.
Dus kunt u via dit systeem een heldere kijk krijgen op wat tot nu toe voor u nog verborgen lag.

2ste Workshop: Wij gaan verder in op het "Systeem" en werken voorbeelden uit, waar ook alle aanwezige aan bod komen om hun geboorte datum en dus leven en ziel te laten analyseren. Dit is niet verplicht maar totaal vrijwillig. Ook gaan wij in op vragen die opgekomen zijn van de 1ste keer. Als extra krijg je deze avond ook uitgelgd hoe dat het systeem werkt, op haast alles. Dus behandelen wat jij droomt en hoe jij dat zelf beter kunt leren begrijpen. Ook de seintjes in het leven die je tot nu toe niet zag, komen aan bod.

3ste Workshop: Wij doen alles rustig nog even over en behandelen alle vragen, ook kunnen cursisten andere geboorte datums mee nemen om te laten belijken en analyseren als onderwerp. Partner vergelijk en opvoeding van kinderen komt extra aan bod. En als er tijd over is beginnen we met kaartleggen met ons systeem.

4ste Workshop: Wij behandelen alle vragen en analyseren die geboorte datums die op tafel komen of in gebracht worden, om een nog beter inzicht in die mensen en zielen te krijgen. Het kaarleggen komt zeker helemaal aan bod met ons systeem. Ook wordt er aandacht gelegd aan toeval in het leven, hoe past ons systeem daar in. Als extra wordt de pendel en dobbelsteen behandeld.


Extra toelichting:

Er zijn heel veel soorten "Mediums", "Helderziende", "Paragnosten", "Kaartleggers" enz., maar eigenlijk komt het systeem waardoor ze informatie aan u kunnen verschaffen neer op de zelfde principes. Of je nu met een wichelroede, pendel, kaarten, of dobbelsteen werkt... Het maakt eigenlijk niet uit, als je maar snapt hoe dat het systeem werkt en contact kunt leggen met de akasha kronieken.

Door ons systeem leert u, als het ware om op te bellen met de centrale waar alle antwoorden aanwezig zijn.

U leert via ons systeem, om niet alleen de los liggende puzzelstukjes of cijfers te vinden, maar ook ...hoe u er mee moet werken.
U zult dus nooit meer het gevoel hebben....van waarom lukt mij dat toch niet... of hoe kan het toch dat ik dat of dat wil, terwijl mijn ouders dat helemaal niet zo wilden... of iedereen om mij heen adviseert mij zo en zo...maar toch heb ik het gevoel dat ik daar niet blij mee ben....of ik loop iedere keer tegen de verkeerde realtie aan....ik snap mijn eigen kinderen niet, want ik bedoel het zo goed...maar het schijnt dus niet te werken .....enz..enz...enz...

Contact leggen lijkt zo makkelijk, maar.............Hier zo maar een voorbeeld:

Stel u komt iemand tegen op een dag, het klikt en u heeft  een heel goed gesprek.

U wilt dol graag deze persoon op een andere tijdstip weer kunnen zien of raadplegen. Daar hebben we tegenwoordig een telefoon voor uit gevonden.... Nu geeft deze persoon al zijn nummers op van zijn telefoon nummer, maar zegt ze op een willekeurige volgorde en voegt daar aan toe; Je hebt nu al mijn gegevens, dus als je alles op een rijtje hebt, neem dan maar contact met mij op....

Je hebt dus alle gegevens die je nodig hebt, om contact te kunnen leggen en veder te gaan ....ook in je leven.... Maar als je de juiste volgorde niet weet of het verband er van in kan zien, dan heb je dus eigenlijk niks aan de losse puzzelstukjes. Je zult er mee om moeten leren gaan. Daarom zijn er dus ook zo veel systemen (kaartleggen, handlezen, astrolgie met de planeten, rune stenen enz..enz.....). Deze proberen allemaal om die puzzelstukjes uit het leven op de juiste volgorde te krijgen.

In ons leven denken we vaak dat we dingen geleert hebben van wat we mee hebben gemaakt en soms is dat ook zo.... Maar hebben we het wel in de juiste volgorde gezet, in de juiste context gezien en dus het juiste er uit kunnen halen. We zien haast niet alle seintjes meer om ons heen en zijn bedrijfsblind geworden in ons eigen leven. We hebben allemaal dingen mee gemaakt, waar we mee moeten leren leven.... Ook dingen die we missen, of mensen die we hebben moeten los laten.... Eigenlijk wordt ieder leven op een bepaalt tijdstip een puinhoop van puzzelstukjes, waar we geen brood meer van kunnen bakken.

Het geen u bij ons kunt gaan leren, (ons systeem), brengt orde in de chaos........ U hoeft zich alleen maar aan het systeem te houden en daar dan u voordeel mee te doen.
Want het brengt u.... gelijk al, na de eerst workshop....extra inzichten. De grootste schok, die haast alle u voorgaande cursisten hadden, was  die van; "Het kan toch eigenlijk niet zo makkelijk zijn!" En toch is het dat wel. U hoeft alleen zich maar aan het systeem te houden om inzichten te verwerven.

Als u er aan begint, zult u zien, dat u zich niet meer achter zinnen als ; "Ja dat wist ik nog niet" of "Hoe had ik dat dan kunnen weten", kunt verschuilen. Ook kunt u niet meer zeggen, ....Pffff...hoe moet ik toch mijn kinderen opvoeden, want er zat geen "handleiding" bij...

Want na de workshop / cursus, heeft u dus wel die Handleiding, gebruikaanweizing....van hoe u met u zelf en anderen om moet gaan om er in ieder geval de 100% uit te halen die er in zit.

Want u leert bij ons, wat er in Uw (of dat van andere....) ziel, aanwezig is. Dus uw eigen DNA profiel, waar u wel het maximale uit kunt halen, maar eigenlijk heel weinig aan kunt veranderen. Ook leert u, Uw Karma lessen....dus wat u op deze wereld nog moet leren...enz.....enz...

Nikst in dit leven is volmaakt, maar als u weet wat er mee te doen is, kunt u er in ieder geval het maximale uit halen, dus twijfel niet langer en doe in ieder geval een Workshop I en weet wie u bent en hoe u met anderen om moet gaan.

Als u nog extra informatie wilt, kom dan langs......email of bel even op, want er zijn geregeld Workshops waar u aan mee kunt doen. Ook kunt u zelf een groepje samen stellen en dan krijgt deze groep een eigen Workshop, dus met de mensen die u uitgezocht heeft.

Wij behandelen op deze Workshops alleen die dingen die u zelf wilt..... Wij zijn niet zweverig of raar.... Maar leren u gewoon veel meer uit het leven te halen.

MvG Jacobus
Prijzen 2018


De Workshop's zijn per avond € 50,- incl. materiaal en Shihan Thee of Gezonde Koffie.